• Pedicure Oegstgeest

De praktijk

Het is voor u als cliënt belangrijk dat u op een professionele en persoonlijke wijze geholpen wordt. Mijn pedicurepraktijk is gevestigd in Oegstgeest, in mijn woonhuis op de 1e verdieping (dus helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn), modern ingericht en de apparatuur voldoet aan de laatste specificaties. U zit in een comfortabele behandelstoel, hierdoor kan ik mijn werk goed verrichten en kunt u op een ontspannen manier, onder het genot van een kopje koffie of thee, de behandeling ondergaan.

Ik werk met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek wat een verkoelend effect geeft tijdens de behandeling. Ook werk ik volgens de beroepscode van de voetverzorging, wat inhoudt dat ik hygiënisch, veilig en milieubewust werk.

De producten die gebruikt en verkocht worden in mijn praktijk zijn van de merken Dimanche, HFL laboratories en Dadi’Oil, kwalitatief hoogwaardige producten die helpen de huid van de voet gezond, fit en stralend te houden.

Voor een deskundige behandeling in een gemoedelijke sfeer met veel aandacht bent u bij mij aan het juiste adres!

Voor al uw voetproblemen; bijvoorbeeld eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en mycose (schimmel) maar ook voor een heerlijke ontspannende behandeling en het verfraaien van uw teennagels met nagellak, gellak of een nagelreparatie.

Uw voeten verdienen zeker de aandacht want verzorgde voeten zijn blije voeten!