• Pedicure Oegstgeest

De praktijk

Het is voor u als cliënt belangrijk dat u op een professionele en  persoonlijke wijze  geholpen wordt. Mijn pedicurepraktijk is gevestigd in Oegstgeest, in mijn woonhuis op de 1e verdieping, modern ingericht en de apparatuur voldoet aan de laatste specificaties. U zit in een comfortabele behandelstoel, hierdoor kan ik mijn werk goed verrichten en kunt u op een  ontspannen  manier, onder het genot van een kopje koffie of thee, de behandeling ondergaan.

Ik werk  met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. U ondergaat hierdoor  een pijnloze en  hygiënische behandeling. Tevens werk  ik  volgens de  beroepscode van de voetverzorging, wat inhoudt dat ik hygiënisch, veilig en milieubewust werk.

Ik gebruik het merk Dimanche, kwalitatief hoogwaardige producten die helpen de huid van de voet gezond, fit en stralend te houden.

U kunt bij de praktijk terecht voor een deskundige behandeling in een gemoedelijke sfeer. Voor al uw voetproblemen; bijvoorbeeld eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en mycose (schimmel).

Indien u niet in staat bent om naar de praktijk toe te komen kan ik de behandeling ook bij u thuis geven (ambulant), tegen een toeslag.